Telenews

DËSHIRONI TË NDRYSHONI FORMËN E VETULLAVE TUAJA? KËTO TRUKE MUND T’JU NDIHMOJNË

Vetullat mund të ndryshojnë shumë pamjen e një gruaje, kështu që nuk ka fare rëndësi se si kujdeseni për to
Ato i japin karakter fytyrës dhe formësimi i duhur i tyre mund të zbusë tiparet e mprehta të fytyrës ose të zgjasë formën e rrumbullakët të fytyrës.
Struktura e vetullave me të cilat keni lindur i përshtatet më së miri formës suaj të fytyrës, transmeton Telegrafi.
Mund ta ndryshoni pak formën për t’i përmirësuar vetullat, por mos u shmangni shumë nga forma natyrale.
Në videon e cila është parë afërsisht 6.7 milionë herë, shihet bukur transformimi fantastik i fytyrës pas korrigjimit të vetullave. Domethënë, forma dhe ngjyra e tyre mund ta zbukurojnë fytyrën, por edhe ta prishin atë.
Ashtu si fytyra, edhe vetullat zbresin me kalimin e moshës, por në të njëjtën kohë flokët ndryshojnë, disa bëhen gri dhe fillojnë të dalin. Përveç kësaj, harku fillon të drejtohet dhe përfundimisht humbet formën e tij karakteristike të lakuar.

Të ngajshme

Shën Valentini afër, këto janë gabimet që nuk duhet bërë burrat në këtë ditë

Donat Hashani

Dimri më “hot” me këto pozicione

Donat Hashani

ESKLUZIVE/ Xhumadije Ibrahimi u përgjigjet pytjeve të Telenews

Miftar Zejnullahu