Telenews

KËTO FORMA TË HUNDËS TREGOJNË KARAKTERIN E NJERIUT

Ekspertët besojnë se ka gjithsej 14 lloje të ndryshme hundësh dhe secila prej tyre tregon diçka më tepër për karakterin dhe natyrën tonë.
Thuhet se hunda është tipari që na identifikon më tepër, prandaj gjeni llojin tuaj dhe mësoni ç’thuhet për ju!
1.Hunda Romake
Kurajozë, keni aftësinë të merrni vendime dhe jeni shumë të qartë për gjërat që doni në jetë. Zakonisht, njerëzit me këtë formë hunde janë ambiciozë dhe pëlqejnë sfidat.
2. Hundë e shkurtër
Gjendet zakonisht tek njerëzit që kanë vetëbesim të ulët. Shpesh ata shprehin opinione që janë s’janë përfundimtare ose janë shumë të ngushta. E duan lirinë, por ndonjëherë janë më xhelozë seç duhet.
3. Hundë me kurriz
Person strategjik. Është gjithashtu një shenjë që tregon se dikush ka fuqi të mira sipërmarrëse dhe shumë energji për të shpenzuar!
Gjej llojin tënd të hundës dhe mëso ç’tregon
4. Hundë e sheshtë
Për njerëzit me hundë kaq të vogël thuhet se e kanë të vështirë të arrijnë pjekurinë shpirtërore dhe fizike. Ata duket sikur dinë gjithçka për këdo, por në fakt përgjithësisht janë të shkujdesur.
5. Hunda greke
Njerëzit me këtë lloj hunde mendojnë qartë dhe janë tolerantë. Dinë shumë për artin dhe një pjesë e mirë e tyre punojnë në media ose merren me art. Gratë zakonisht janë të vetëpunësuara!
Gjej llojin tënd të hundës dhe mëso ç’tregon
6. Hunda-grep
Këta njerëz janë të dhënë pas suksesit. Gratë me këtë lloj hunde shkëlqejnë në edukim dhe kanë shumë gjasa të gjejnë mundësi fantastike biznesi.
7. Hundë e çrregullit
Teorikisht kjo hundë lidhet me një karakter shumë kokëfortë, por është thjesht dukja. Sapo i njihni do ta kuptoni që këta njerëz janë më bujarët që keni përreth.
8. Hundë e rrafshët
Thuhet se këta njerëz kanë shumë talente dhe duan ta shijojnë jetën, pavarësisht se hera herës e shohin gotën gjysmë bosh.
9. Hundë e lartë
Njerëzit me këtë lloj hunde kanë shumë njohuri për estetikën dhe artin. Vlerësojnë shumë kohën që kalojnë veten dhe janë gjithnjë krenar për arritjet e tyre.
 

 

Të ngajshme

Sot mbahet mbledhja e Komitetit të Ministrave të KiE, Kosova nuk figuron në rend dite

Donat Hashani

Kurti, i interesuar të takojë edhe përfaqësuesit e partive tjera

Donat Hashani

25-vjetori i Masakrës së Korishës, reagon Presidentja Osmani

Donat Hashani