Telenews

Pezullohet greva e punonjësve të administratës në të gjitha gjykatat dhe prokuroritë e vendit

Është pezulluar greva e punonjësve të administratës në të gjitha gjykatat dhe prokuroritë e vendit, kështu ka njoftuar Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK).
“Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) njofton se pas takimit të mbajtur sot së bashku me Këshillin Prokurorial të Kosovës (KPK) dhe Sindikatën e Pavarur të Juridikaturës, janë dakorduar që greva të pezullohet në të gjitha gjykatat dhe prokuroritë e vendit”, thuhet në njoftimin e KGjK-së.
Tutje në komunikatë thuhet se “Këshilli Gjyqësor i Kosovës mbetet pas qëndrimeve të shprehura publikisht përmes komunikatave zyrtare dhe shkresave të adresuara tek institucionet kompetente, se mbështet kërkesat legjitime të punonjësve të administratës”.

Të ngajshme

Gërvalla: Dronët e konfiskuara të terroristëve dhanë dëshmi për përfshirjen e Serbisë në sulmin e 24 shtatorit

KushtrimGuraj

Presidenti maqedonas: Prania e 5 mijë trupave në Kosovë garanton mospërhapjen e konfliktit

KushtrimGuraj

Rashiq: Tingëllon paradoksale, por unë dhe familja ime më të sigurtë jemi në Kosovë se në Serbi

KushtrimGuraj