Telenews

ÇEÇENËT PA MËSHIRË QËLLOJNË NDAJ BANESAVE TË BANUARA ME CIVILË NË UKRAINË [VIDEO]

Çeçenët u përfshinë në luftimet në Mariupol. Ushtarët e Presidentit Ramzan Kadyrov ndjekin komandën ruse për të eliminuar snajperët dhe skuadrat e rezistencës ukrainase.
Janë pikërisht përballë bregut të detit Azov: të gjitha ndërtesat u goditën nga raketa dhe topa.
Nga një godinë tashmë e shkatërruar, disa të shtëna qëllohen kundër çeçenëve, të cilët përgjigjen me çdo armë: ju mund të shihni plumbat që përplasen në dritare.
Në bodrumet e atyre ndërtesave ka ende civilë: gra dhe fëmijë që janë burgosur nën tokë që nga fillimi i betejës.
Pas përleshjes, çecenët i nxjerrin jashtë dhe i shfaqin para kamerave të veshura me pellush, një lëvizje propagandistike, që bie në kontrast me fytyrat e tmerruara të nënave.

Të ngajshme

Emocionuese: Ushtari i Kosovës këndon këngë patriotike për 28 nëntor

KushtrimGuraj

Ankesa e Kosovës në FIFA, ministri Çeku thotë se serbët ia kanë kërcënuar me vrasje familjen

KushtrimGuraj

Francës i duhen 15.000 farmacistë për të mbushur boshllëkun

Genc Gerguri