Telenews

KEDS TREGON SE NË CILAT VENDE DO TË KETË NDËRPRERJE TË RRYMËS SOT

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, raporton teve1.info
Në këto vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektike:
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit
1.
TS 35/10kV Badovc do të ndërprehet:
Dalja 10kV Mramor Slivove  (Kodi:10014001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Vendet: Mramor, Slivovë, Brusi, Busia, Zllashë, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.
* * *
Punime në projekte investive
1.
Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS.10/04kV Lagja e Spitalit 5 (Kodi: 19000078102) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS Lagjja e Spitalit 5.
TS.10/04kV ART CONSTRUCTION (Kodi: 19000078253) prej orës 09:00 deri në ora 18:00
Vendet: TS Faton Sinani “ART CONSTRUCTION”
Arsyeja: Kyçjet shtëpiake në panelet e tensionit të ulët.
* * *
Punime nga palët e treta
1.
TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Fabrika e kasetave   (Kodi:19000039) prej orës 10:00-10:10 dhe 14:50- 15:00
Vendet: Fabrika e Kasetave, Hajvali Varrezat dhe Busia Petroll.
Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.
2.
TS 110/10(20 ) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS 10/0.4kV Hajvalia vorret (Kodi:19000039147) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/0.4kV Busia Petrol  (Kodi:19000039149) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/0.4kV Abaz Ismajli (Kodi:19000039089) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/0.4kV Fabrika e ngjyrave step ag (Kodi:19000039091) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
TS 10/0.4kV (Kodi:19000039262) prej orës 10:00 deri në ora 15:0
Vendet: Hajvali (një pjesë), rr.M25-2(një pjesë), rr. Lagjja Marigona dhe Busia Petrol.
Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Të ngajshme

Ministri britanik për çështje evropiane: I lumtur që trupat britanike do ta përforcojnë KFOR’in

KushtrimGuraj

Mustafa i reagon Muratit: Për një vit u punësuan vetëm 8 mijë e 789 persona

KushtrimGuraj

Kush duhet ta ketë kontrollin në Veri, Osmani: Policia është reaguesja e parë, KFOR’i i treti

KushtrimGuraj