Telenews

KY ËSHTË NUMRI I TIKETAVE TË SHQIPTUARA NË 24 ORET E FUNDIT NË TRAFIK NGA POLICIA

Gjithashtu, janë shqiptuar edhe dy gjoba për mosrespektimin e masave antiCOVID.
Aksidente trafiku kanë ndodhur 20, ndërsa me dëme material 46.
Ndërsa, në 24 orëshin e fundit janë arrestuar 15 persona dhe nëntë të tjerë janë dërguar në mbajtje.

Të ngajshme

Zyrtare: Arsim Kabashi dënohet për sulmin ndaj trajnerit të Fushë Kosovës

Donat Hashani

E rrezikshme: Bien skelet e një ndërtese në kryeqytet

Donat Hashani

KFOR: Nuk ishim të përfshirë në aksionin e djeshëm në veri, Policia dhe FSK-ja të na njoftojnë

Donat Hashani