Telenews

Marrëveshja e dakorduar – të mos flasë askush për media

Asnjëri udhëheqës i palëve në negociata nuk do të deklarohet për media sot.

Kanal 10 mëson nga burime ndërkombëtare se “palët janë pajtuar gjatë bisedave të sotshme në Bruksel që të mos deklarohen për media udhëheqësit e delegacioneve, as Kurti dhe as Vuçiq”

Të ngajshme

23 vjet nga nata e tmerrit në veri të Mitrovicës

Miftar Zejnullahu

7 raste të dhunës brenda 24 orëve dhe 6 persona të arrestuar

Miftar Zejnullahu

600 euro pagë dhe banimi falas, fermeri nga Skenderaj kërkon punëtorë për mjeljen e lopëve

Donat Hashani