Telenews

KËTU MUND TA SHIHNI EL CLASICON, REAL MADRID – BARCELONA

Aktualisht po zhvillohet derbi më i madh i futbollit në botë.
Për ju që nuk po mund ta shihni, Telenews.al ju sjellë disa linqe të cilat po e transmetojnë ndeshjen.
Ndeshjen mund ta shihni duke klikuar pikërisht këtu

Të ngajshme

Kurti takohet me Ballkanin: Suhareka është shndërruar në qytet të sportit

Kurti pret lojtarët dhe stafin e KF Ballkanit: Qeveria ëshë e hapur për ju, Suharekën e keni shndërruar në qytet të sportit

Donat Hashani

Turneu më i madh i futbollit në Evropë fillon këtë javë dhe është i paparashikueshëm